Над 21 000 дози от ваксината срещу COVID-19 на Pfizer/BioNTech пристигнаха у нас днес

Днес в 07:00 ч. в България пристигнаха 21 060 дози от ваксината срещу COVID-19 на Pfizer/BioNTech. Доставените количества веднага са разпределени към регионалните здравни инспекции в страната....(прочети TYK)

Почина басистът на група Тангра

Константин Марков, легендарният музикант и композитор, основател и басист на група Тангра, е починал днес от усложнения от COVID, съобщи Z-Rock. Радиото е научило трагичната новина от дъщеря му....(прочети TYK)

Борисов разпореди спиране на имунизацията с Астра Зенека

Министър-председателят Бойко Борисов разпореди имунизирането с ваксината на „Астра Зенека“ да бъде спряно, докато с писмено становище Европейската агенция по лекарствата отхвърли всички съмнения относно безопасността й. Това стана ясно на работно съвещание, свикано от премиера, на което министърът на здравеопазването Костадин Ангелов и министърът на образованието и науката Красимир Вълчев докладваха, че все повече деца и ученици се разболяват от COVID-19 и търсят помощ в лечебни заведения....(прочети TYK)

Неймар „хареса“ снимката на бившата си в Инстаграм

Бразилската суперзвезда се докосна до празничната снимка на Наталия Барулих в сряда вечерта, тъй като можеше само да гледа как съотборниците му от ПСЖ побеждават бившия клуб Барселона от Шампионската лига...(прочети TYK)