Архив за автор: А. Петров

Най-ефективният начин за борба с автокрадците вече се прилага в Канада

Коли-капани   За последните 15 години автокражбите в Канада зачестиха драстично. Статистиката показа, че на всеки 55 секунди една кола е отнемана от собственика й в неизвестна посока. След различни реформи в полицейската система и многобройни опити за спиране на автокрадците, канадците стигнаха до метод, който до момента показва отлични резултати....(прочети TYK)

Дрю Баримор получи трaвма по време на снимки

Дрю Баримор   Холивудската актриса Дрю Баримор получи болезнена травма на крака по време на снимките за новия й филм „Whip It“....(прочети TYK)

Брус Уилис – биография и снимки

Брус Уилис   Брус Уилис е роден на 19 март 1955 с името Уолтър Брус Уилисън. Роден е във военната база на германския град Идар-Оберщайн в Западна Германия. През 1957 г. семейството му се връща в американското градче Пенс Гроув, щата Ню Джърси. Брус е буйно дете с не много добър успех в училище. Свири в малък оркестър и участва в училищната театрална трупа. След завършването на училище, записва да учи Монтклеърския държавен колеж, за да продължи театралното си образование. През 1979 г. започва да играе малки роли в театри. През следващите 2 години има и малки участия във филми („Първороден грях“ и „Присъдата“). Късметът му проработва през 1985 г. когато го избират да играе в сериала Съдружници по неволя (1985-89). Там е партньор на Сибил Шепърд. За участието си в „Съдружници по неволя“ през 1987 г. е отличен с награда Еми. Следва „Среща с непозната“ с Ким Бейсингър. Филмът, който го издига на върха е „Умирай трудно“....(прочети TYK)

Модели станаха лица на марка за бельо

miranda-794451        Два от топ моделите на Victoria’s Secret Миранда Кер и Алесандра Амброзио станаха водещите лица в рекламната кампания на фирмата, посветена на есенно- зимната колекция на марката....(прочети TYK)

Силвестър Сталоун – кратка биография и снимки

Силвестър Сталоун Силвестър Гарденцио Сталоун е роден на 6-ти Юли 1946 в Ню Йорк....(прочети TYK)

Ангелът Алесандра Амброзио с плажна фотосесия

алесандра амброзио       Един от най-проспериращите модели на Victoria’s Secret – Алесандра Амброзио засне стилна фотосесия на плажа Сент Барт....(прочети TYK)