Мадона не иска дъщеря си гола

Въпреки, че е едва 13 годишна малката Лурдес, вече твърдо следва стъпките на прочутата си майка.

Наскоро Мадона и дъщеря й създадоха собствена модна колекция, която се нарича „Материално момиче“, но въпреки това Мадж призна, че не винаги е доволна от това как се облича дъщеря й, но никога не би си позволила да да се меси в избора й.

Певицата, която е добре позната с предизвикателните си дрешки сподели, че си мечтае дъщеря й да бъде малко по-консервативна във визията си.

„Може би това е ген, а може би е повлиял и фактът, че Лурдес е на всякъде с мен – на снимки, на концерти, на заснемане на ново видео и на партита. Не мога да я обвинявам за това, но се надявам тя да бъде малко по-сдържана в разголването от мен.“, коментира Мадона.

Звездната майка загатна още, че двете с дъщеря й подготвят нова модна колекция, но заслугите за нея Мадона прехвърли изцяло на Лурдес.

„Не съм готова да захвърля музикалната си кариера, за да се отдам на собствена модна линия. По тази причина оставих Лола ( Лурдес) да се занимава и тя е много щастлива. Единственото ми участие в това начинание, е да ходя на срещи и да наблюдавам работата на дъщеря ми.“, допълни още Мадона.

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: +1 (from 1 vote)

Напишете коментар


*