Андреа и Галена-в плен на “Блясък на кристали“

До броени дни в ефира на телевизия “Планета” ще бъде премиерата на най-новия горещ женски дует.

Главни действащи лица са Андреа и Галена, а песента е с интригуващото заглавие – “Блясък на кристали”. Парчето е с латино звучене, носи много настроение и е дело на доказаните хит-мейкъри Кости Йонита и Росен Димитров.

Видеоклипът ще провокира зрителите и с по-разкрепостени сцени, в които Андреа и Галена са по-предизвикателни от всякога. По време на снимките бе направена и кратка фотосесия, която допълнително ще подразни любопитството на нетърпеливите почитатели.

Скоро Андреа ще повдигне завесата и на отношенията си с Кубрат Пулев. Певицата се реши на тази стъпка, заради валящите новини за тяхната раздяла, които наводниха пресата. Очаквайте изповедта на атрактивната блондинка в новия брой на популярно седмично лайфстайл списание. Междувременно певицата стяга куфари за поредния си концерт, който е извън пределите на страната. На 5 юни Андреа ще пее пред широка международна общност в белгийската столица – Брюксел. Въпреки, че ще лети обратно за България още на следващия ден, тя няма да устои на бутиците за кратък шопинг тур. Най-вероятно Андреа ще се сдобие с нов луксозен чифт маркови обувки.

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0 (from 0 votes)
Андреа и Галена-в плен на “Блясък на кристали“2.0101

Напишете коментар


*