3 съвета за стегнато дупе

Коя жена не иска мъжете да се взират в захлас в апетитните й задни част. Въпреки че доста дами го отричат, те биха дали мило и драго, за да имат стегнато дупе, което да е израз на женствеността им.

Това е постижимо, въпреки множеството митове, че единствено пластичните операции са в състояние да изваят седалището. Да, разбира се, необходима е цялостна промяна на начина на живот – от храненето до движението, но понякога усилията си заслужават. Вижте за какво точно става дума.

В началото на пътя към секси формите трябва да решите дали сте готова да изпитате волята и постоянството си, или ще заложите на далеч по-лесния, но и по-скъп приом – пластичната хирургия.

Ако решението ви падне върху първата опция, то тогава трябва да обърнете внимание на предложените по-долу съвети, чрез които седалището ви ще се преобрази:

- Диетата – за всеки е ясно, че без ограничение в приема на консумираната храна няма да стане. Не става дума за строга и изтощаваща диета, а за намаляване на консумираната мазна храна, на храните с високо съдържание на калории и консерванти. За да постигнете секи дупе, храната, която ядете, трябва да е богата на целуоза. Като такива продукти се препоръчват целина, моркови, цвекло. Добре е също така да се намали количеството на консумираната сол и алкохол, за да не се стига до задържане на течности в организма, а оттам и до разваляне на формите.

- Масажът – незаменима част от извайването на фигурата е масажът. Той елиминира в най-голяма степен и основния враг на апетитните задни части – целулита. Ефикасният масаж се извършва на сухо, като за целта се изполва четка с естествен косен. В началото нека терапиите са с мека четка, но след това се използва такава с по-твърд косъм и се търка до зачервяване. Когато процедурата приключи, третираните участъци се намазват със специален антицелулитен крем.

- Упражненнията – за да бъде дупето ви секси, най-важни са именно упражненията. Особено ефективно е бягането в парка и използването на специализираните уреди за трениране на задните част във фитнес залата, но ако те не са ви по вкуса, можете да изпълнявате натоварващ курс и у дома. Важното е поне 30 минути на ден да отделяте за фигурата си, за да ви се отблагодари и тя подобаващо.

lekar.bg

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 4.0/10 (4 votes cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0 (from 0 votes)
3 съвета за стегнато дупе4.0104

Напишете коментар


*