3 истини за еротичните сънища

Признавате ли си, че имате еротични фантазии? Не, но ги имате.

Научно доказано е, че почти всички хора в сексуално активна възраст имат еротични фантазии, като при повечето става дума за компнежи по време на сън. Граници пред въображението няма, но кои са трите основни посоки, в които човешкото съзнание мечтаe за итимни ласки на сън.

Първата истина гласи, че най-често срещната сексуална фантазия обвързва конкретния индивид с нов партьор. Рядко в обект на сексуално влечение на сън се превръща настоящата половинка, тъй като съзнанието я смята за нещо традиционно, нещо, до което достъпът е лесен, а то има желание да покорява нови интимни територии и сексуални полета.

Според втората истина жените сънуват най-вече сексуални сюжети, в които те попадат в ролята на прелъстената, но много по-често изнасилена жена. В действителност, това е нещо, от което се страхуват в реалния живот, но на сън ситуацията изглежда далеч по-възбуждаща, носи повече страст и желание. Болката и страданието присъстват в еротичните сънища на много дами, понякога дори и сцени на садизъм или мазохизъм

Третата истина разкрива, че мъжете най-често сънуващ сънища, в които преобладава груповият секс. При тях също се появява елементът на склоняване към секс, но той не е груб и болезнен, за какъвто копнеят жените в своите мечти. Мъжете предпочитат с малко сила да покорят жената, а оттам тя да изпълнява неговите сексуални желания безпрекoсловно.
lekar.bg

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 4.5/10 (4 votes cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: +3 (from 3 votes)
3 истини за еротичните сънища4.5104

Напишете коментар


*