Катрин отново очарова всички

Херцогинята на Кеймбридж Катрин за пореден път успя да сложи в джоба си някои от най-известните и стилни личности в света.

Модните критици бяха единодушни, че съпругата на принц Уилям е била ослепителна по време на Bafta вечерята организирана в Лос Анджелис в чест на кралската двойка, с цел популяризирането на британските таланти.

Катрин буквално засенчи красавици като Никол Кидман, Дженифър Лопес, Рита Уилсън, Дженифър Гарнър и други популярни дами, известни с безупречния си стил на червения килим. Тя заложи на красива сатенена рокля на Аликзандър Маккуин, докато принц Уилям блесна в традиционен черен костюм и папионка. Преди да влязат в театър „Беласко“, където се провеждаше събитието, младоженците не пропуснаха да поздравят и да помахат на огромната тълпа, събрала се, за да види на живо кралските особи.

Сред останалите гости на вечерта бяха още Джак Блак, Барбра Стрейзанд, Том Ханкс, Блейк Лайвли и други. Принц Уилям и Катрин поздравиха всички гости, като отделиха по малко време, за да си поговорят с някои от звездите. Всички VIP-ове останали очаровани от двойката и не пропуснали да изкажат хвалебствията си по техен адрес пред медиите.

Сред гостите на вечерята били и 42-ма британци, като всеки от тях бил специално селектиран от Бафта академията.
Автор: http://bliasak.bg

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: +1 (from 1 vote)
Катрин отново очарова всички5.0101

Напишете коментар


*