Комик-Кон: Най-очакваните филми се представят за първи път пред киноманите

На изложението Комик-Кон в американския град Сан Диего, което започна вчера и ще продължи до неделя, премиера имат снимки, постери и видеоматериали от дългоочаквани филми.

Вчера – 21 юли, официално беше показан трейлъра за новия филм за Спайдърмен, “The Amazing Spiderman” с Андрю Гарфийлд („Социалната мрежа”),който играе младия Питър Паркър, Ема Стоун („Лесна, а?”) и Мартин Шийн. Историята се връща към дните, когато Паркър е в гимназията и разказва как е получил супергеройските си сили.

Режисьор на “The Amazing Spiderman” е Майк Уеб („500 мига от любовта”), а върху сценария е работил Стив Клоувс, който е адаптирал за екрана шест от седемте книги за Хари Потър.

Премиерата на филма е насрочена за 3 юли догодина.

Новият филм на Ридли Скот, „Prometheus“ също имаше панел на изложението. Лентата се развива в света от култовия филм на режисьора “Alien”, но събитията са предистория.

От сцената в Сан Диего актрисата Чарлийз Терън, която е една от главните актриси във филма, проведе видео разговор със Скот. Режисьорът сподели, че след като е работил с 3D камери по “Prometheus” не иска да снима по никакъв друг начин.

Филмът ще излезе по екраните на 8 юни 2012.

Друга премиера беше трейлърът на „Паранормална активност 3”, още едно „продължение”, което се базира на предистория. Филмът разкрива какво се е случило със сестрите Кейти и Кристи когато са били малки момичета.

Ще можем да видим филма още през октомври тази година.

Автор : btv.bg

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: +1 (from 1 vote)
Комик-Кон: Най-очакваните филми се представят за първи път пред киноманите5.0101

Напишете коментар


*