Холи Бери и нейния съвет против целулит

Ще ви представим една от най-ефективните методики за лечение на целулита, представена не от кого да е, а от холивудската знаменитост Холи Бери.

Целулитът е един от най-основните проблеми, които вълнуват знаменитостите, както и всички жени, които искат да са красиви и полагат грижи за себе си.

И така, за да се избавим от целулита Холи Бери съветва да пием сутрин натурално кафе. И не просто да го пием, а да запазим утайката от него – именно тя ще ни помогне да се справим с целулита по краката и хълбоците.
Съдържащият се в кафето кофеин отлично отделя мазнините, а пясъчната структура на смляното кафе изпълнява ролята на скраб, като прави кожата гладка и нежна.

Рецептата на антицелулитното средство е съвсем лесна – събирайте в продължение на една седмица утайка от кафе, като я държите в затворен съд. Преди да направите процедурата добавете в събраната утайка чаена лъжичка мед и също толкова зехтин. Добре разбъркайте всички съставки.

Преди да нанесете на тялото антицелулитното средство, вземете душ или вана, направете масаж с гъба или специална антицелулитна четка, и чак тогава нанесете антицелулитния състав.

За увеличаване на ефекта увийте краката и хълбоците с найлон, настанете се удобно и напълно се отпуснете. След минути свалете найлона, измийте кафеената смес и нанесете на тялото антицелулитен крем.

Автор : kozmetikata.com

VN:F [1.7.8_1020]
Рейтинг: 0.0/5 (0 гласа )
VN:F [1.7.8_1020]
Рейтинг: 0 (от 0 гласа)

1 коментар към "Холи Бери и нейния съвет против целулит"

 1. антицелулитни процедури София's Gravatar антицелулитни процедури София
  17.02.2015 - 21:19 | Връзка

  Това е една актриса, която при всяла следваща нейна роля показва колко е талантлива и добра.Лично на мен много ми харесва, има изключително изразителни черти на лицето и е много добра във всяка една дадена роля.Определено ще опитам нейният съвет за целулит, и с е надявам, че ще се спася от него.Има невероятно тяло и щом прави тези неща с кафето, то със сигурност може и при мен да има положителен ефект.Блога ви е много информативен.

  UN:F [1.7.8_1020]
  Рейтинг: 0.0/5 (0 гласа )
  UN:F [1.7.8_1020]
  Рейтинг: 0 (от 0 гласа)

Напишете коментар


*