Шоу на Сирк дьо Солей в памет на Майкъл Джексън

Фантастичният музикален свят на Майкъл Джексън оживя вчера със световната премиера в Монреал на спектакъла на Сирк дьо Солей „Immortal World Tour“ в памет на краля на попа.

Цветни специални ефекти, дим на сцената и видео клипове в съчетание с динамични танци като тези, с които Джексън беше известен, бяха възкресени в спектакъла, за създаването на който са били необходими 60 милиона долара.

На шоуто присъстваха трите деца на Джако, майка му Катрин и трима от братята му и привлече фенове от Канада и САЩ. „Бях почитател на Майкъл от 12-годишна, така че това са 30 години“, заяви канадката Сузи, която пътувала от Онтарио, Североизточна Канада, за премиерата на спектакъла.

Друг почитател на име Артур заяви, че музиката на звездата превъзхождала впечатляващите хореографии на сцената. „Акробатиките бяха добри, но аз нямах нужда от тях. Музиката изпълни тялото ми“, заяви той.

Дизайнът на сцената беше доминиран от снимки и видеа на деца, както и снимки на „Невърленд“, голямото ранчо на Джексън, на бившия му дом в Калифорния и на голямо дърво. Шоуто е режисирано от хореографа Джейми Кинг, близък сътрудник на Мадона, работил също с Бритни Спиърс и Кристина Агилера.

След дълго турне в Канада и САЩ „Immortal World Tour“ се очаква през 2013 г. в Европа и в останалия свят.

Автор : kozmetikata.com

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар


*