Йога за красиви гърди

Красивите женски гърди зависят от много фактори. Например, след менопаузата могат да се наблюдават сериозни нарушения в организма, водещи и до външни промени. Учени от Колумбийския университет намериха начин как да помогнат на жените, претърпели лечение от рак на млечните жлези.

По данни на Американската асоциация за борба с рака, през последните няколко години усложненията след лечение значително са намалели. Изследователите са решили да установят какви са причините за тази промяна.

Оказва се, че на болните са помогнали упражненията по йога. По време на лечението жените са изпитали силен стрес, заяви Джейн Армър от Медицинското училище в Синклер, щат Мисури. Йогата помага да се подобри и психическото състояние след болестта, и да се повиши физическото благополучие, добавя експертът. Жените се отпускат, когато правят упражненията, концентрирайки се върху своето дишане и пози, уточнява лекаря.

Много болести са причинени от стрес, йогата помага на здравите жени да поддържат своята красота. Проведен е експеримент, при който жените са правили упражненията с инструктор. След всяка тренировка те са обсъждали своите усещания. Те са помолени да следят своето състояние в къщи и на работа, за да се установи дали е намален стреса.

Учените са установили, че след йога намалява кръвното налягане, нормализира се сърцебиенето, възстановява се дишането. Доктор Армър съветва дамите да медитират всеки ден. Редовните занятия с йога гарантират продължителен положителен ефект. Йогата помага не само да поддържаме здравето и красотата на женските гърди, тя променя начина на мислене.

Автор : kozmetikata.com

VN:F [1.7.8_1020]
Рейтинг: 0.0/5 (0 гласа )
VN:F [1.7.8_1020]
Рейтинг: 0 (от 0 гласа)

Напишете коментар


*