Парис Хилтън – интересни факти и снимки

Парис Хилтън   Истина е, че доста хора се питат реално с какво Парис Хилтън е общоизвестна, какво работи изобщо и защо влиза в списъците с VIP-персони.

   Парис Уитни Хилтън е родена на 17 февруари 1981 г. в Ню Йорк в семейството на Кати и Ричард Хилтън. Има по-малка сестра, Ники, както и двама братя – Барън Хилтън Втори и Конрад Хилтън Трети. Нейният прадядо, Барън Хилтън е основателят на хотелската верига „Хилтън“. Родът на Парис Хилтън има далечни норвежки корени.

   В детско-юношеските си години живее и учи в престижни квартали в Ню Йорк и Калифорния, a за кратко и в Кънектикът. Отказва се от училище и първоначално не завършва средно образование, но по-късно успешно се явява на изпити като частен ученик и така получава приравнителен диплом за завършено средно образование.

Въпреки че няма специално образование, Парис Хилтън е активно заета с множество дейности.

   През 2003 спечелва популярност с риалити шоу, наречено „The Simple Life“, в което Парис върши работата на краварка, чистачка и келнерка, и живее във ферма. Там тя участва редом с Никол Ричи. Няколко дни преди първите епизоди на риалити шоуто, в Интернет пространството набира популярност запис, на който се вижда как Парис Хилтън и тогавашният й интимен приятел правят секс. Слуховете са, че това произшествие е предварително планирано като реклама за предстоящата премиера, но самата Парис е шокирана и отрича. По-късно записът е официално пуснат в продажба и Парис Хилтън е спомената в надписите. Следва дело, което завършва с извънсъдебно споразумение.

   През май 2007 Хилтън е осъдена на 45 дни затвор за шофиране в нетрезво състояние по време на изпитателен срок, наложен й също поради шофиране в нетрезво състояние. Делото се радва на голям медиен интерес. След няколко дни зад решетките тя е освободена, но впоследствие е отново върната и лежи 23 дена. Според западни журналисти провинението било доста сериозно, щом дори заможните й роднини не успели да я измъкнат от затвора.

   През юни 2007 е образувано дело срещу Хилтън по нарушение на авторските права върху дебютния й сингъл от албума „Paris”.

   През септември 2007 Парис Хилтън съди издатели на пощенски картички, които преднамерено си служат с изречение, вече регистрирано от Хилтън като нейна запазена марка.

Какво работи Парис?

Парис Хилтън няма професия. Има редица участия във филми и сериали, например „Ориндж Каунти – кварталът на богатите“, „Вероника Марс“, „Лас Вегас“. Отдала е името си на редица клубове, наречени „Клуб Парис„. Развива и други комерсиални дейности, но общо взето е критикувана в медийното пространство, че харчи много повече, отколкото може да спечели. Едно обаче е ясно – тя си остава една от най-богатите млади дами в САЩ.


Снимки:

Парис ХилтънПарис ХилтънПарис ХилтънПарис ХилтънПарис ХилтънПарис Хилтън - снимка под роклята


VN:F [1.7.8_1020]
Рейтинг: 5.0/5 (3 гласа )
VN:F [1.7.8_1020]
Рейтинг: -1 (от 1 глас)
Парис Хилтън - интересни факти и снимки5.053

Напишете коментар


*