Джъстин Бийбър се включи в новия сингъл на Far East Movement

Излезе новият хит на Far East Movement, с участието Джъстин Бийбър. Парчето “Live My Life” е продуцирано от гуруто в музикалната индустрия RedOne.

Песента предизвика същинска истерия сред феновете. Очаква се сензационният трак да повтори успеха на предходния сингъл на групата – „Jello” с участието на Rye Rye. И двата записа ще бъдат включени в предстоящия албум на Far East Movement – „Dirty Bass“. Съвсем скоро предстои и заснемането на видео към „Live My Life“.

“Изключително развълнувани сме, че Джъстин ще бъде част от Dirty Bass”, възкликва Kev Nish. “Far East Movement винаги са си падали по неочаквани колаборации и съчетания между различни музикални жанрове. „Live My Life“ е парче, което мислим, че ще се хареса както на нашите фенове, така и на тези на Джъстин Бийбър”.

В момента Far East Movement работят здраво по довършването на „Dirty Bass“. Записването на парчетата за албума започва по време на турнето им с рап звездата Lil Wayne. В момента момчетата завършват албума си, докато обикалят Европа и Канада с турнето Cherrytree Pop Alternative и LMFAO. Междувременно радиата продължават да въртят светотовноизвестните хитове „Like A G6” и “Rocketeer”.

Автор : btv.bg

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар


*