Мащехата на Мел Гибсън иска ограничителна заповед срещу актьора

Поредни съдебни неприятности очакват Мел Гибсън, след като мащехата на известния холивудски актьор и режисьор е поискала ограничителна заповед срещу него, съобщават Ройтерс и Контактмюзик.

От иска, подаден в съд в Лос Анджелис и разпространен от TMZ.com, става ясно, че 78-годишната Теди Хикс Гибсън се страхува за безопасността си в присъствието на доведения си син. Жената твърди, че актьорът, известен с буйния си нрав, я е заплашвал и дори се е изплюл в лицето й.

Теди Гибсън е в процес на развод с бащата на Мел Гибсън – Хътън. Жената настоява, че 93-годишният й съпруг, който е ревностен католик, отрича разтрогването на брака, но е поискал развод, защото е бил манипулиран от сина си и дъщеря си Мора, които я „презират“.

Адвокатът на Теди Гибсън – Брайън Джей Крамър, твърди, че неприятностите между мащехата и доведените й деца произтичат от спорове относно лечението на 93-годишния Хътън Гибсън. Теди Гибсън е против болният й съпруг да бъде подложен на експериментално лечение с озон.

Мащехата на Мел Гибсън иска ограничителна заповед срещу доведения си син, за да може да разговаря със съпруга си без неговата намеса и да разбере защо той е поискал да сложи край на11-годишния им брак, след като неотдавна й е написал бележка, свидетелстваща за взаимната им обич.

Теди Гибсън освен това твърди, че доведеният й син се опитва да я изгони от дома, който е собственост на благотворително дружество под негов контрол.

Съдебното изслушване е насрочено за 25 юли.

Автор : btv.bg

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: +1 (from 1 vote)
Мащехата на Мел Гибсън иска ограничителна заповед срещу актьора5.0101

Напишете коментар


*