Кристен Стюарт с първа роля след изневярата

Актрисата Кристен Стюарт ще участва във филма „Lie Down In Darkness“.

Звездата от „Снежанка и ловецът“ ще изпълни главната роля в адаптацията на едноименния роман на Уилям Стайрън от 1951 г., съобщава сайтът Vulture.com. 22-годишната Кристен ще изиграе Пейтън Лофтис, чиято майка ревнува от красотата й, а баща й изпитва кръвосмесителни чувства към нея. Освен това тя постоянно е сравнявана със сакатата си сестра. Проектът е поверен на режисьора на филма „Лудо сърце“ Скот Купър, а Джеф Шарп ще бъде негов продуцент.

Междувременно бъдещето на „Снежанка и ловецът“ 2 с участието на Стюарт е под въпрос след забежката й с режисьора Рупърт Сандърс. Съпругата на режисьора Либърти Рос му забранила да участва в планираното продължение и целият проект е изложен на риск.

„Либърти даде съвсем ясно да се разбере, че Рупърт не може да режисира продължението на „Снежанка и ловецът“. Те се опитват да изгладят нещата, след като стана ясно, че той е имал любовна афера и това е една от най-съществените точки. Либърти просто не иска той отново да работи с Кристен“, разкри запознат източник.

„Рупърт, разбира се, е разочарован, защото „Снежанка и ловецът“ беше неговият режисьорски дебют и се надяваше да надгражда с продължението, след като получи доста прилични оценки. Но той съзнава, че действията му са непростими и ще трябва да послуша жена си по този въпрос“, допълни източникът.

Автор : btv.bg

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар


*