Виктория Бекъм страда от мания за контрол

Виктория Бекъм призна, че страда от мания за контрол. Иска й се да командва всичко и всички край себе си и на никого не се доверява изцяло.

Болест ли е това? В моя бизнес е необходимо да имаш доверие на хората, коментира самата Виктория. Аз не съм в състояние да го постигна, направо съм странна на тема “контрол”. Ето защо ми е толкова трудно; опитвам се да се преборя, но задачата за човек с моята психика не е от лесните!

Дейвид и Виктория Бекъм наскоро се завърнаха на Острова, след като футболистът приключи договора си с клуба LA Galaxy. Коментарите на Острова са, че сега Виктория ще има повече време да се занимава с децата си и да им предаде своето английско разбиране за трудолюбие и работна етика.

Няма нужда да работя заради финансово обезпечение – да работя е вътрешна потребност за мен, цитират Вики от medikforum.net. Иска ми се и децата да развият такова отношение към труда. Да са убедени, че ако работиш много и добре, ще можеш да постигнеш всичко, което пожелаеш!

Виктория не спестява това, че многото ангажименти я изморяват и в това отношение тя не се счита по-различна от майките на нейната възраст. Трудно е – но трябва да се прави, еднозначно обобщава тя. Дали в нейния случай става дума за болест, за проява на мания, или просто нещата опират до натрупана умора от обемните отговорности и ангажименти?
lekar.bg

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: +2 (from 2 votes)
Виктория Бекъм страда от мания за контрол5.0101

Напишете коментар


*