Всяка втора жена НЕ иска cekc!

Изследване във Великобритания, Европа и Америка с огромен брой участнички сочи, че до 50% от представителките на слабия пол имат дълги житейски периоди с пълно отсъствие на либидо.

Една трета от жените не изпитват оргазъм при общуване с партньорите си, или считат това “занимание” за болезнено. Причините за този слабо изучен феномен не са еднозначни и до момента се счита, че те са широка гама, от биологични до психологически и социални, информира mеdikforum.ru. Част от учените смятат, че възелът на проблема е във въздействието на мъжкия хормон тестостерон върху женското либидо.

Загубата на cekcyaлнa тяга може да се случи във всяка възраст, но имат значение важни събития и етапи в живота на една жена: раждането на дете, менопаузата. Когато една жена губи интерес към cekca, последствията от това за нея и за партньора й могат да са катастрофални. Именно с това са свързани част от депресиите, мигрените и различни физически проблеми, които на пръв поглед нямат нищо общо.

Според една от теориите загубата на либидото е свързана с рязко падане нивото на тестостерона в женския организъм. Този типично мъжки хормон всъщност има голямо значение за формирането на женското полово влечение. Считаният за успешно решение медикамент Intrinsa, повишаващ нивото на тестостерона у жените, всъщност се провали и бе спрян, тъй като има опасност да предизвика образуване на тромби и прекомерно окосмяване.
www.lekar.bg

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0 (from 0 votes)
Всяка втора жена НЕ иска cekc!5.0101

Напишете коментар


*