Ето как този човек се превърна в зомби!

Човекът от тази фотография се казва Били Оуен. Снимката не е обработвана с Фотошоп, Били наистина може да си покаже пръста през окото!

Зловещото умение е последица от тежка болест, която повалила Били преди няколко години. Открили му рак в областта на носа – при това го открили в късен стадий и когато започнало лечението му, лекарите не давали на Оуен повече от 10% шанс да остане жив.

Операцията, която спасила живота му, напълно го обезобразила: изрязано било почти половината лице на младия мъж. Отстранено било и дясното му око, а Били не пожелал да носи протеза, разказва yеllоwprеss.ws. Очната му кухина е празна и той може да пъхне пръст в устата си и да го покаже оттам, където би трябвало да има очна ябълка.

Празната очна кухина превърнала Били Оуен в зомби. В един момент той си дал сметка, че това е шансът му да обърне нова страница в живота си. Дотогава работел като механик – но напуснал старото място и започнал да участва в различни шоу програми. Играе…зомби!

Болестта го обезобразила, но го сближила със съпругата и малкия му син. Тримата ценят всяка минута, която прекарват заедно. Били не си дава вид, че страда заради обезобразеното си лице. Но ужасно се измъчва, когато го засърби липсващото око.

lekar.bg

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: +1 (from 1 vote)
Ето как този човек се превърна в зомби!5.0101

Напишете коментар


*