Макиажът на Ева Лонгория

Макиажът на актрисата Ева Лонгория подхожда идеално на брюнетките с кафяви, черни и зелени очи. Но не бива да се опирате само на това, ако вие, както и Ева Лонгория акцентирате на очите – това е основното в грима и това какъв точно е цвета на очите ви остава на заден план.

Техника на нанасяне

1. Нанесете светло-бежови сенки на цялата повърхност на горния клепач, а после изсветлете областта под веждите със златисто-перлени сенки.

2. От средата на подвижната част на клепача към външния ъгъл нанесете тъмно кафяви сенки. Силно разнесете, за да може прехода между цветовете да естествен и постепенен.

3. Подчертайте контура на очите с очна линия или черен молив за очи. Може да направите леки стрелкички в края, това придава изразителност на погледа.

4. Основният елемент в макиажа на Ева Лонгория са дългите, гъсти и извити мигли. Ако желаете да постигнете точно този ефект може да се възползвате от изкуствените мигли, които се поставят. Отначало е необходимо да нанесете спирала върху естествените си мигли, после нанесете малко специално лепило на основата на изкуствените мигли и ги поставете по линията на вашите собствени, като притискате леко в краищата и по средата. Още един слой спирали и вие вече притежавате същите невероятно дълги мигли като холивудската актриса.

5. На устните може да нанесете червило с прасковен нюанс, а отгоре го покрийте с блясък за устни. А може да поставите и само безцветен блясък, както ви харесва повече.

Автор : kozmetikata.com

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар


*