Стройно тяло за плажния сезон

Как да се подготвим за плажния сезон? Този въпрос си задават много жени, защото през зимата натрупваме по някой друг излишен килограм заради намалената активност и по-тежките храни. С наближаването на летните месеци все повече търсим начини да възвърнем добрата си форма и да се подготвим за плажния сезон и за летните дни.

При създаването на сексапилно тяло не е задължително за спазвате жестоки диети и да се морите от глад. Не бива да измъчвате така организма си. Необходимо е единствено да ядете полезни продукти и в по-малки количества. За междинните хранения избирайте плодове, ядки, мляко. Обърнете внимание на постното месо, рибата, зелените салати, яйцата, млечните продукти.

Не злоупотребявайте или при възможност спрете с кетчупите, майонезите, топените сирена, захарта и сладкишите.

Пропуснете и мазните, както панираните и пържени ястия. Вместо любимите кексчета яжте кайсии, смокини и други сушени плодове. Постепенно намалете порциите, като сервирате в по-малки чинии. Това ще се отрази не само на килограмите, но и ще подобри здравето ви.

За да може с минимална загуба на сили и енергия отново да възвърнете красивата си фигура ходете по-често пеша. Вместо до вкъщи слезте от автобуса две спирки по-рано и се разходете пеша. Освен движението свежия въздух също е полезен.

Ходенето пеша отлично тренира мускулите на краката и прасците. А също така може да се запишете на любимия си спорт или друга физическа активност, която да помага за стягането им.

Автор : kozmetikata.com

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар


*