Импотентност – има ли лек, или само заблуди

Статистиката сочи, че един от всеки трима мъже у нас страда от различни сексуални смущения, голяма част от които са пряко свързани с ерекцията. Към тези данни се добавя и фактът, че за много от мъжете посещението на кабинета на уролог е тема табу.

По този начин обаче представителите на силния пол продължават да живеят в омагьосания кръг на импотентността, без да са наясно, че в 95% от случаите тя е лечима.

Погрешен обаче е походът да се купува първият продукт, чиято реклама е видяна по телевизията например, защото причините за състоянието са строго индивидуални. Най-добре е да се потърси мнението на специалист, който да определи какво е необходимо за пълното премахване на проблема.

Самолечението на импотентността крие опасност и по посока на това, че голяма част от рекламираните продукти оказват стресиращ ефект по отношение на сърдечната система, което може да се превърне в предпоставка за по-сериозни заболявания.

Тези продукти, които пък се препоръчват като абсолютно безвредни, по всяка вероятност са изградени на основата на билков комплекс, ефикасността на който по отношение на конкретния здравословен проблем е съмнителна. Именно поради това той препоръчва мъжете да не се отдават на доброволен отказ от секс, а да потърсят помощ и да преоткрият удоволствието на взаимността, категоричен е д-р Ангел Войнов.
lekar.bg

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар


*