Хавана пристига в София с Омара Портуондо и Buena Vista Social Club

Омара Портуондо и оригиналният оркестър на Buena Vista Social Club ще изнесат един неповторим концерт този петък в Зала 1 на НДК. Култовата певица и кубинските виртуози са скромни в изискванията си към организаторите преди събитието. Омара и компания са постоянно на път, но не се разделят от любимата си кубинска кухня. В България музикантите също предпочитат кубинската храна, плодове, мед и лимони пред родната кухня.

Омара Портуондо пристига с над 20 души екип, 14 от които са музиканти. Сред имената, които ще излязат на сцената с гранд дамата на кубинската музика са тромпетиста Гуажиро Мирабал (Guajiro Mirabal), Барбарито Торес (Barbarito Torres) и Хесус „Агуайе” Рамос (Jesus “Aguaje” Ramos – тромбон). До тях достойно застават и младите и талантливи – Карлос Калунга (Carlos Calunga – вокал) и Роландо Луна Rolando Luna – виртуозен пианист).

Великата Омара Портуондо пристига в София с оригиналния Оркестър на Buena Vista Social Club по покана на Loud Concerts и радио Jazz FM. Световноизвестните артисти  ще пренeсaт Хавана в зала 1 на НДК на 22 юли. Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на Ticketstream.bg, магазините на Office1Superstore, TBI Credit, Orange, Multurama, На тъмно и Билетен център в НДК. Цените са между 45 и 90 лв за билет.

В петък вратите на залата ще отворят в 18:30 ч. Концерът ще започне в 20:00 ч

Автор : btv.bg

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар


*