Ярки устни или най-модните червила това лято

Това лято устните ни могат да бъдат розови, оранжеви, червени или винени – единствено остава да откриете вашия нюанс.

Оранжево
Коралово, морковено, кирпичено, нюанс на манго и папая – оранжевото червило може да се нарече по различен начин. Именно него стилистите съчетават с кралски макиаж.

Този цвят подхожда на всички дами – с различни видове кожа, и всякакъв цвят на косата. Единственото изключение – бледите представителки на нежния пол е необходимо да избират червило с оранжево-розов цвят, за да не бъде рязък контраста между цвета на устните и тена на кожата. А за смуглите, както и за брюнетките, оранжевото е просто находка.

Розово
Спомняте ли си преди време да сте виждали Гуен Стефани без червено червило? И ние не, въпреки това в последно време този сезон тя сложи ярко розово средство за устни. Още една стилна икона, Наталия Водянова в последно време също бе забелязана да залага на червило с цвят на фуксия.

Този цвят може да изберат за себе си и бледоликите, и смуглите дами. Единственият съвет, който визажистите дават е да се откажете от ружа или да използвате прозрачен.

Червено
Този цвят е символ за Дита фон Тийз. Звездата не изпуска случай на призове жените по целия свят да украсяват устните си в ярко червено. То никога не излиза от мода и служи като оръжие за съблазън на смелите и силните дами.

Този сезон специалистите съветват да подберем оттенък на червен пипер – микс от алено и оранжево. Лесно можете да получите този цвят, като покриете устните отначало с бял молив за клепачи, а след това с червено червило.
То подхожда на всяка жена – независимо от възрастта и тена на кожата и косата.

Винено
Тъмно вишневи и винени облекла завоюват света в настоящия момент.
Именно такива червила в съчетание с бледата кожа и опушен грим ще направят от вас истинска красавица и ще привлекат мъжките погледи.

Автор : kozmetikata.com

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар


*