Джо Пеши съди продуцентите на „Готи“

Актьорът Джо Пеши съди продуцентите на филма „Готи“ заради орязан хонорар (с 2 милиона долара) и за по-малка от договорената екранна роля, информира Асошиейтед прес.

Пеши е завел дело срещу филмовата къща Fiore Films, която му обеща хонорар от 3 милиона долара, ако се превъплъти в приятел от детинството на мафиотския бос Джон Готи-Старши.

Според него продуцентите широко използвали името му, за да привлекат инвеститори във филмовия проект, но сега не искат да изпълнят първоначалната си оферта към него. Предложили му по-незначителна роля и хонорар от 1 милион долара

От филмовата къща контрираха, че още преди няколко месеца упълномощени от Пеши лица били изпратили уведомление, че той се отказва от участие, докато не бъде определен нов режисьор, след като първият – Джон Касавитис, напусна. Още преди да бъде сключено споразумение Пеши бил „вън от играта“.

Адвокатите на Пеши изтъкнаха, че обявените от филмовата къща аргументи не отговарят на истината. Никой не бил уведомил клиента им за промяна в ролята му, въпреки че актьорът умишлено напълнял с 13,6 килограма, за да се превъплъти в образа на Анджело Руджеро, верният приятел и съветник на Готи.

Сред другите филмови величия, включени във филма „Готи“, са Джон Траволта, Ал Пачино и Кели Престън, припомня агенцията.

Автор : btv.bg

VN:F [1.7.8_1020]
Рейтинг: 0.0/5 (0 гласа )
VN:F [1.7.8_1020]
Рейтинг: 0 (от 0 гласа)

Напишете коментар


*