Оралната любов в 5 стъпки (18+)

Като всяко друго начинание и оралната любов си има своите задължителни правила.

За да бъде тя ефективна или иначе казано – да донесе наслада на мъжа, за който е предназначена, най-добре е те да се спазват, защото невинаги фелациото е толкова лесно, колкото изглежда. Ето какво е добре да се знае и да се прилага:

1. Фeлaциo се прави с настроение – ако не сте на кеф, дори и не си помисляйте да дарявате партньора с нежни орaлни ласки. Това ще бъде разбрано от негова страна, защото никой не би желал да насилва половинката си да прави неща, които към конкретния момент е тема табу. Ясно е също така, че фелациото трябва да носи удоволствие и на двете страни, а не да се прави по задължение.

2. Устата има повече възможности от ваrината, открийте ги! – когато става дума за фeлациo, не става дума за просто отношението гeнитaлии в уста. Изисква се както много повече изобретателност, така и откривателски нюх – всяка дама трябва да изучи възможностите си и предпочитанията на партньора и да се възползва от това в максимална степен.

3. Дълбоко гърло не е равно на перфектна орална любов – поглъщането до сливиците не е всичко в оралната любов. Нещо повече – много мъже не биха желали да подложат партньорките си на подобно изпитание за повече от няколко секунди.

4. Изненада! – и оралната любов, както и традиционният cekc, има нужда от разнообразие, така че не застивайте на едни и същи техники всеки път.

5. Опознай пeнucа, опознай партньора! – за да има ефект старанието, важно е дамата да знае кое и как доставя удоволствие. Тя е тази, в чиито ръце и уста мъжът е поверил най-ценното си, така че жестът не бива да се пренебрегва.

lekar.bg

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 5.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: +2 (from 2 votes)
Оралната любов в 5 стъпки (18+)5.0102

1 коментар към "Оралната любов в 5 стъпки (18+)"

 1. chitatel's Gravatar chitatel
  21.10.2011 - 10:07 | Връзка

  Статията е много интересна, но ето и тук нещо страхотно забавно:
  **************

  UN:F [1.7.8_1020]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  UN:F [1.7.8_1020]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар


*