Есенна диета със сини сливи

В края на лятото сините сливи са едни от предпочитаните плодове.

Изборът често пада върху тях не само заради изкусителния им вкус, но и заради разнообразието от ползи, които те имат върху здравето на човек.

Някои специалисти в областта на храненето препоръчват сините сливи и като метод за прочистване на организма, чрез които лесно могат дори да се свалят няколко килограма.

За целта е необходимо в рамките на три дни да се спазва специален режим на хранене, които в голямата си част се основава на консумацията на сини сливи. Препоръчително е тя да се спазва не по-дълго от три дни и не по-често от два пъти в месеца, като задължително между отделните цикли на приложение трябва да изминат поне 10 дни.

Ето в какво се състои и самата диета:
Дeн 1 – закуската включва 300 гр сини сливи и чай или кафе без захар; обядът е от салата от домати, овкусена само със зехтин; следобяд се хапват 250 гр сини сливи, а вечерята се състои от купичка таратор или зеленчукова супа;
Ден 2 – закуската отново е от 300 гр сини сливи с кафе или чай; за обяд се яде зеленчукова супа със сухар, следобяд – 250 гр сини сливи, а за вечеря салата по избор – зелена салата, домати и краставици или зеле и настърган морков;
Ден 3 – за закуска 300 гр сини сливи с кафе или чай, за обяд – постна супа. Следобедната закуска се състои от 250 гр сини сливи, а вечерята в сини сливи в количество по избор.
lekar.bg

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: +2 (from 2 votes)
Есенна диета със сини сливи5.0101

Напишете коментар


*