Темата за бръчките по мъжки

Съвременните мъже старателно се грижат за кожата си, посещават фитнес и при необходимост прибягват до помощта на козметик. Към специалист се обръщат, защото не по-малко от своите половинки мечтая за младостта и премахването на първите признаци на стареене.

Бръчките. Дали са мъжка тема?
Бръчките при мъжете се появяват по-късно, отколкото при жените, но притесняват всички представители на силния пол също толкова много.
Бръчките малко или много са вестители на зрялата възраст, а кой не иска да си остане за по-дълго млад, но по възможност не и глупав.

Кремът на половинката
Мъжката логика по отношение на кремовете е проста: „Ако тази козметика помага на жена ми да се справи с бръчките, ще я използвам и аз. И в това няма нищо престъпно. Тя периодично ми ползва моята самобръсначка, когато загуби своята. Защо и аз да не се възползвам от нейните кремове…“

И няма да има нищо, и даже половинката ви няма да възрази. Само, че не всеки женски крем подхожда на мъжката кожа. Защото много често в антивъзрастовата козметика влизат женски хормони, защото техния недостиг се смята за основната причина за появата на бръчки при жените.

При мъжете хормоните са други. Следователно и кремът трябва да е друг. Въпреки това, ако в крема няма хормони, а само растителни вещества, няма причина да се отказвате от удоволствието да посегнете на Нейните кремове.

Непознати усещания
Кожата на мъжете е по-дебела от тази на жените, заради това очакванията са да е по-добре защитена от вредните въздействия.

Въпреки това в изследване, проведено в Япония е станало ясно, че степента на увреждане на влакната на дермата от слънцето при мъжете е по-силно изразено, отколкото при жените.

Мъжката антиейдж козметика
Антивъзрастовата козметика за мъже се създава на основата на растителни екстракти. Тя предотвратява загубата на влага и преждевременното стареене.

Витамин Е защитава кожата от свободните радикали и възпрепятства образуването на бръчки и пигментни петна.

Автор : kozmetikata.com

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар


*