Макиаж от Хайди Клум

Известният супермодел, водеща на популярно телевизионно шоу и многодетна майка Хайди Клум обича блестящият макиаж, но го пази за специални случаи. В професионалната си дейност тя използва услугите на визажисти, а извън светлината на прожекторите се грижи сама за грима си.

Няколко препоръки от Хайди във вразка с макиажа
Нанесете на целия клепач до самите вежди сенки със светъл оттенък. По този начин удължавате визуално очите, те се отварят и стават по-ярки. След това с помощта на сенки с тъмен цвят подчертайте контура на окото, като за нанасянето използвате апликатор или много тънка четчица. Нанесете по линията на миглите от средата към външния ъгъл на очите. Сенки със същия цвят нанесете в свивката на клепачите, леко с четчица и само с едно бегло движение.

Избирайте сенките за клепачи във виолетов или синьо-виолетов оттенък. Този цвят, независимо от цвета на очите, прави погледа по-изразителен и предизвикателен.

Избирайте козметика в такива оттенъци, които са подходящи и за дневен, и за вечерен макиаж.

Ако купувате червило на определена марка, то не следва да взимате много тъмен тон, започнете с по-светъл оттенък.


При дневен макиаж, нанасяйте само един слой червило.
При вечерния, за подсилване цвета, още няколко допълнителни слоеве. Помнете принципа – червилото не бива да е прекалено много

Автор : kozmetikata.com

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: +1 (from 1 vote)
Макиаж от Хайди Клум5.0101

Напишете коментар


*