Диета и фитнес от Наоми Кембъл

Размерите на черната пантера са неизменни в последните 20 години. Ето какво разказва за начините, с които поддържа перфектната си фигура.

Наоми Кембъл отдавна е преборила страстта си към сладкото. Вкусните сладкишчета и торти отдавна е подменила с артишок.

„Пантерата“ се храни пет пъти дневно, като изяжда не голяма порция при всеки от тях. Такъв подход я избавя от чувството на глад, подпомага бързото усвояване на храната и изгарянето на калориите.

Кембъл практически се е отказала от солта, тъй като тя задържа водата в организма. „Несолената храна също може да бъде вкусна, особено ако е приготвена с добавянето на червен пипер и джинджифил“.
Любовта към тези две подправки също е практична, защото ускоряват процеса на изгаряне на мазнините.

Но прекрасната си форма супермоделът поддържа не само с диета, но и с фитнес. След като е опитала различни видове спорт (бягане, езда, бокс), тя се спира на индивидуален комплекс от упражнения, които са разработени специално за нея. „Достатъчно е да отделяте по 30 минути на ден и ще бъдете великолепни“, потвърждава Кембъл.

От време на време „черната пантера“ се храни по системата на д-р Аткинс – максимум белтъци и минимум от всичко останало. А освен това си организира разтоварващи дни – в продължение на 48 часа се храни с яйца и портокали.

Автор : kozmetikata.com

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар


*