Бандерас – следващия Кастро?

Актьорът Антонио Бандерас може да се окаже следващия Фидел Кастро – това, разбира се, в преносен смисъл.

Но в Холивуд обикаля мълвата, че испанската звезда преговаря за ролята на бившия генерален секретар на комунистическата партия и кубински президент в „Дъщерята на диктатора“. Предстои снимането на филма по сценарий на Алина Фернандес, дъщеря на Кастро, основан на наскоро публикувана нейна книга, предаде БГНЕС.

Според изданието „Screen Daily“ самата Фернандес е споделила ентусиазма си от възможността главният изпълнител във филма „Ела, завържи ме“ да играе ролята на баща й. Актьорът още не е коментирал слуха.

Фернандес напуска Куба през 1993 г. поради несъгласие с наложения от баща й режим на острова. Тя смята, че Бандерас е подходящ за ролята по книгата, която е написала, за да остави свидетелство за събитията в Куба и за отношенията си с баща си.

Филмът ще бъде режисиран от Майкъл Редфорд, а Боби Мореско ще бъде съсценарист, въпреки, че дъщерята на Кастро ще има най-тежката дума по време на снимките. Тази седмица предстои премиерата на последния филм на Содърбърг „Haywire“, в който Бандерас си партнира с Джина Карано, Майкъл Дъглас, Юън Макгрегър и Чанинг Тейтъм.

Автор : btv.bg

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар


*