„Секретна квартира“ оглави боксофиса

Трилърът Секретна квартира с Дензъл Уошингтън в главната роля се изкачи до номер едно в северноамериканския бокс офис, изпреварвайки любовната история Обещанието.

Секретна квартира е спечелил 24 милиона долара от прожекции в американските и канадски кина за периода от петък до неделя. С този резултат филмът се изкачи на първото място, след като дебютира в бокс офиса под номер две миналата седмица. Създателите му от Юнивърсъл Пикчърс“прогнозират, че печалбата на лентата от прожекции в цял ще достигне утре 100 милиона долара.

Лентата разказва историята на бивш разузнавач (Дензъл Уошингтън), който се е отвърнал от своите и продава военни тайни на всички. Към него е прикрепен агент новак (Райън Рейнолдс). След като са нападнати в секретна квартира, двамата обединяват усилията си, за да научат кой седи зад това.

На една ръка разстояние от Секретна квартира е победителят от миналата седмица – Обещанието. Филмът е спечелил 23,6 милиона долара. Трети е Призрачен ездач 2: духът на отмъщението с Никълъс Кейдж. Лентата донесе 22 милиона долара.

Автор : kozmetikata.com

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар


*