Мадона пуска колекция обувки

Мадона се готви да пусне на пазара колекция обувки, съобщават британски медии.

53-годишната поп дива, която създаде модната линия за тийнейджърки „Материално момиче“ с дъщеря си Лурдес през 2010 г., сега навлиза на пазара на обувките с колекция, вдъхновена от танците.

Тя работила в сътрудничество с марките за обувки Алдо, Дъ Трут и Деър и линията й включва 60 стила, включително равни обувки, високи токчета и ботуши. Линията е насочена към жените на възраст между 27 и 50 години. След време тя ще бъде разширена и ще включва парфюми, дрехи, аксесоари и бельо.

„Тази марка наистина носи нейния отпечатък. Първото нещо, което направих, беше да й напомня за всички обувки, които тя е носила през годините, и включихме стиловете, без които не можем да живеем. Винаги можете да разчитате на нея да внесе своя стил и качествата си на провокатор, но тя има също така доста женствено възприятие“, сподели дългогодишната стилистка на Мадона Ариан Филипс, която работила със звездата по колекцията.

Цените на обувките ще започват от 56 паунда и ще достигат до 218 паунда. Колекцията ще се появи в магазините през есента.

Автор : kozmetikata.com

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар


*