Джон Траволта с второ секс обвинение за два дни

Адвокатът на Джон Траволта съобщи за внесена втора жалба в Лос Анджелис, която го обвинява в сексуална агресия, квалифицирайки я като „също толкова абсурдна и смешна“, колкото първата.

Говорител на актьора бе съобщил в понеделник за първото оплакване, внесено от масажист, искащ от актьора два милиона долара заради сексуална агресия, случила се, според мъжа в хотел в Бевърли Хилс. Говорителят определи искането като „неоснователна лъжа“.

Според оплакването, звездата от „Треска в събота вечер“ и „Криминале“, е опитал сексуален контакт с масажиста през януари, нает за сеанс на цена 2 000 долара на час.

Адвокатът на Траволта, Мартин Сингър, посочи, че има втора жалба с подобно обвинение. И тя е била депозирана в съда в Ел Ей от същия адвокат от Пасадена. Но както и в първата, жертвата остава неидентифицирана.

„Втората жалба е анонимна и е също толкова абсурдна и смешна като първата“, заяви адвокатът. Според него обяснението за втората е във факта, че според първата Джон Траволта е бил едновременно в Атланта и в Бевърли Хилс.

„Медиите съобщиха за присъствието на Траволта в Атланта, където работи върху филм“ в същия момент предполагаемата агресия е станала в хотел в Бевърли Хилс“.

Автор : kozmetikata.com

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар


*