Робин Гиб оставил 4 млн.

Робин Гиб от Bee Gees, който почина преди една седмица от рак, е оставил наследство от 4 милиона британски лири на бившата си любовница – 36-годишната Клеър Янг, за отглеждането на 3-годишната им извънбрачна дъщеря Сноу Евелин Робин Джулиет Гиб, съобщи в. „Мирър“.

Съпругата на певеца – 59-годишната Дуайна, обаче се страхува, че майката на момиченцето може да предяви от името на дъщеря си Сноу Гиб претенции към 140-милионното наследство на музиканта.

Клеър е работила като икономка в дома на семейство Гиб. Двамата с Робин са имали дългогодишна връзка. Първоначално бисексуалната съпруга на музиканта Дуайна нямала нищо против, но след като разбрала, че младата жена очаква дете и нещата се задълбочават, настояла тя да напусне веднага дома. По тази причина преди две години Робин Гиб купил за 850 000 лири селска къща недалеч от средновековния замък в Оксфордшир, който обитавал от години, и я преустроил. Там той често посещавал момиченцето си.

Малко преди да почине, след продължителна съдебна битка ,Гиб се съгласил да плати на Клеър еднократно сумата от 4 милиона лири за отглеждане на детето. Сега вдовицата на Робин Гиб се съмнява, че Клеър ще се задоволи само с толкова.

Автор : btv.bg

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар


*