Ален Делон син иска прошка от баща си

Синът на френския актьор Ален Делон, Ален-Фабиен Делон поиска прошка от своя баща за „всички глупости, които е правил в миналото“.

В интервю за седмичника VSD, четири седмици след като навърши пълнолетие Ален-Фабиен Делон заяви, че иска да го наричат Ален Делон. Момчето е син на актьора и бившия топ модел Розали Ван Бремен. Роденият през март 1994 г. през юли 2011 г. бе обвинен от швейцарското правосъдие, след като момиче бе ранено с огнестрелно оръжие по време на купон в женевския апартамент на неговия баща.

„Прощавай татко за всички глупсти, които съм правил в миналото. Вече не съм хлапак. Бих искал да ме смяташ за възрастен човек. Дай ми възможност да ти докажа, че можеш да ми имаш доверие. Няма да съжаляваш. Няма да те разочаровам“, каза той когато от VSD му предложиха да се обърне директно към баща си. Той помоли майка си, която каза, че много обича, да спре да говори навсякъде, че той се дрогира, тъй като от две години вече е приключил с джойнта.

Ален-Фабиен, на когото родителите са спрели парите, иска да им покаже, че е голям и може да се справя сам. Мечтае да стане актьор. Той признава, че оръжието, с което е станал инцидента в Женева, е на баща му и той му го е взел и незаконно го е вкарал в Швейцария. Стрелял е обаче негов приятел, който не знаел, също както и той самият, че оръжието е заредено.

Автор : kozmetikata.com

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар


*