Дженифър Лопес поиска 20 милиона долара от бившия си шофьор

Американската певица и актриса Дженифър Лопес поиска 20 милиона долара обезщетение от бившия си шофьор, когото обвинява, че я заплашвал да разкрие тайни от частния й живот, ако не му даде 2,8 милиона долара, става ясно от съдебни документи.

Латинодивата даде под съд Хакоб Манукян, който отговаряше за пътуванията и сигурността й, за шантаж, опит за изнудване за пари и комплот, като искът й е за 20 милиона долара имуществени и неимуществени щети. Джей Ло твърди, че шофьорът, който работел при нея от 2005 г., искал повече пари, отколкото отговарящите на длъжността му в нейния екип за сигурност. Той също така имал скандали с нейния мениджър Бени Медина във връзка с трудовия си договор.

„Манукян е заговорничил, за да си отмъсти на г-жа Лопес и нейния мениджър и се възползвал от положението си на доверен човек, за да я изнудва за големи суми пари“, се казва в иска, депозиран във Върховния съд в Лос Анджелис, Калифорния.“ За да постигне целта си, той прекъснал брутално трудово-правните си отношения с г-жа Лопес и започнал да я заплашва“, че ще разкрие „поверителна и лична информация за нея“, гласят още документите.

Автор : kozmetikata.com

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар


*