Мода за коледно парти

Коледните партита в офиса, с приятели или в къщи чукат на вратата. Неформалната обстановка и купонджийското настроение може да са повод да покажете своята индивидуалност. Направете го с подобаващ коледен стил.

И в края на 2012, както всяка година по това време ще заложим на червеното. Нюансът му е подобен на този на Дядо Коледа. Този цвят е символ на огън, топлина, страст и надежда. Само като го погледнем и чуваме коледни звънчета. Официална рокля в червено, съчетана с подходящите аксесоари – и няма начин да останете незабелязана.

Какво подхожда с червеното? Злато, разбира се! Златни обувки, чанта и необходимите бижута, отново в злато – и тоалета е завършен.

Ако искате да вмъкнете и друг цвят в празничната си визия, го използвайте само за акцент. Зеленото и бялото, отново са цветове, които подхождат за случая и хармонират с коледно червеното. Зелени обувки или пухена бяла шапчица са възможни добри комбинации.

И като за последно да добавим визия с костюм на Дядо Коледа. Не е подходящ за парти в офиса, но пък със сигурност всички ще ви се зарадват, особено ако имате фигура на Снежанка и подчертаете това с облеклото си.

Автор : kozmetikata.com

VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.7.8_1020]
Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар


*