Буква

Изтълкувани думи, с буква ‘Т’

ТАБАКЕРА – в съня означава, че ще те уважават, ще ценят мнението ти и ще те търсят за съвет и помощ.

ТАБЕЛА – че поставяш на вратата на дома или на офиса си, сънуваш ли, ще изпаднеш в затруднено положение и ще имаш нужда от съвет и помощ.

ТАБЛА – ако играеш насън, предстои ти конфликт. Ако други играят табла, ще срещнеш отпор на желанията и плановете си. Табла за сервиране е знак за примирение и готовност за подчинение.

ТАБЛАНЕТ – в съня предсказва, че ти предстои да се пазариш или да се надлъгваш с някого.

ТАБЛЕТКА – насън купуваш ли си таблетки, очаквай някаква рязка промяна в живота си. Ако ги гълташ, ще ти възложат отговорна работа, която обаче не си струва усилията и нервите въпреки обещаваното възнаграждение.

ТАБЛИЦА – в съня показва, че лесно ще усвоиш работата си, ще напреднеш в нея, ще се усъвършенстваш и ще постигнеш забележителни успехи.

ТАБЛО – за обяви видиш ли в съня си, ще имаш шанс да промениш живота си към по-добро, а табло за разписание предрича, че имаш неизплатени дългове или недовършени ангажименти, които може да ти създадат главоболия в неподходящ момент.

ТАБОР (виж ЦИГАНИН) – в съня предупреждава да не се привързваш твърде силно към определени вещи, личности или места, защото загубата им ще ти коства много страдание.

ТАБУ (виж ЗАБРАНА).

ТАБУРЕТКА – насън ако видиш или седиш на нея, ще таиш някаква скръб и мъка в сърцето си.

ТАВА – в съня означава непредвидени домакински разходи. Ако е пълна, похарченото ще ти се върне многократно, а ако е празна – очаквай семейни скандали.

ТАВАН – ако видиш, правиш, измазваш или боядисваш насън, ще имаш прекалено смели мечти или амбиции. Ако ходиш по него, чакат те мъки. Стая без таван е знак, че ще ти предоставят неограничени възможности.

ТАЗ – тазови кости видиш ли в съня си, безвъзвратно ще изгубиш спокойствието и увереността си. Болки в таза показват, че скоро ще бъдеш пренебрегнат, заместен или изоставен.

ТАЙГА – в съня предсказва трудности и пречки. Няма да срещнеш очакваното сътрудничество и подкрепа.

ТАЙНА – ако ти поверят насън, наяве ще трябва да се защитаваш от злобни клевети и да опровергаваш неверни слухове. Ако ти поверяваш някому тайна, ще имаш добър приятел. Ако си научил тайна, ще се разочароваш от близък приятел.

ТАЙФА (виж БАНДА, ГРУПА, ПРИЯТЕЛ) – в съня обещава веселие и мигове на почивка и безгрижие.

ТАЙФУН – в съня предсказва служебни промени или динамичен развой на отношенията в семейството.

ТАКЕ – носиш ли насън, ще постъпиш несправедливо; ще завиждаш или ще лицемерничиш. Ако го изгубиш, ще се отървеш от хорски присмех или обвинения.

ТАКЕЛАЖ (виж ВЪЖЕ) – в съня показва, че си замесен в нещо в по-голяма степен, отколкото предполагаш, или че връзките и контактите ти с някои хора са по-здрави и стабилни, отколкото очакваш.

ТАКСА – че трябва да плащаш, ако сънуваш, очаквай незначителна сума или някой да ти върне дължими пари. Ако събираш такси, приготви се за нови, непредвидени разходи.

ТАКСИ – насън возиш ли се на такси, бизнесът ти ще потръгне, ще се замогнеш и ще имаш умерени печалби. Ако си с компания, ще се опитат да те въвлекат в скандал. Ако си шофьор на такси, ще научиш информация или ще придобиеш умения, които ще ти бъдат от голяма полза.

ТАКТ, ТАКТУВАШ – ли насън, опитите ти да контролираш или да подчиниш събитията и хората около себе си ще пропаднат.

ТАЛАЗИ (виж ВЪЛНИ).

ТАЛАНТ – че имаш, ако сънуваш, ще се изявиш и ще постигнеш някакъв значителен успех, но не бързай да се заблуждаваш или главозамайваш. Друг ако е талантлив, следвай интуицията си и не допускай чужда намеса в решенията, които пряко засягат съдбата ти.

ТАЛАСЪМ – в съня означава, че те очакват бели и пакости.

ТАЛАШИТ – в съня е предупреждение да не вярваш на всичко, което ти казват; не бързай да приемаш всяко примамливо обещание, което получиш; съмнявай се в декларираните приятелски чувства от страна на хора, което все още не познаваш твърде добре.

ТАЛИГА (виж КАРУЦА).

ТАЛИСМАН (виж АМУЛЕТ) – че имаш или носиш, сънуваш ли, ще постигнеш голям успех, ще ти помагат и ще те закрилят в работата ти. Друг ако има талисман, противниците ти се ползват с привилегии и протекции.

ТАЛИЯ – ако видиш или мериш насън, ще получиш изгодни предложения или ще чуеш хвалебствия и одобрение за работата си. Ако е собствената ти талия, ще те ухажват.

ТАЛК – сънуваш ли, бъди готов за загуби и щети. Ако си посипан с талк, ще те наклеветят.

ТАЛИОН – виж ОТМЪЩЕНИЕ

ТАЛОН – в съня показва, че ще спечелиш от прилежността и добросъвестното си отношение към документните, данъчните, финансовите или юридическите ти задължения и ангажименти.

ТАЛЯН (виж МРЕЖА, РИБА).

ТАМАГОЧИ – в съня е обещание за приятни домашни грижи, чакани гости или семейни забавления. Ако го изгубиш, ще се разминеш с подарък, изненада или награда.

ТАМБУРА – видиш ли насън, очаквай неприятности и проблеми. Ако се опитваш да свириш на тамбура, ще изгубиш уважението на околните, ще повехне славата ти.

ТАМПОН – в съня е знак, че стара вражда ще бъде заличена, ще изясниш и ще поправиш отношенията си с някого, ще се сдобриш с неприятел.

ТАМЯН – ако видиш или кадиш с него насън, ще имаш успех, ще се избавиш от опасност, ще решиш проблемите си. Мирис на тамян е знак за надежда и добри новини.

ТАНГО – в съня е обещание за страстна любовна връзка. Ако слушаш или изпълняваш танго, ще се отдадеш на мечтания за интимност и романтика. Ако други танцуват танго, някой от близките или приятелите ти ще те посвети в личните си отношения.

ТАНК, ТАНКИСТ – сънуваш ли, някое твое начинание е застрашено от провал. Ако управляваш танк, ще постигнеш труден и бавен успех. Много танкове са знак за могъщи и силни противници.

ТАНКЕР – в съня означава преодолими, но опасни проблеми в работата.

ТАНЦ, ТАНЦУВАШ – ли в съня си, пази се от измама или болест. Ако танцуваш с някого, ще имаш опора в трудни моменти. Бърз и весел танц е знак, че ще станеш обект на злобни интриги, а бавен и тъжен – че ще се чувстваш самотен. Друг ако танцува, ще се влюбиш.

ТАПА – ако сънуваш, някоя тайна ще излезе наяве. Ако слагаш тапа на бутилка, напразно ще се опитваш да задържиш или да промениш развоя на събитията. Коркова тапа е знак за гореща и споделена страст, а метална или пластмасова обещава придобивки и материално благосъстояние.

ТАПЕТ – ако видиш, купуваш или лепиш насън, грижите за домакинството или за семейството ти ще са радост за теб, ще ти създадат приятни емоции и усещане за задоволство.

ТАПИР – видиш ли в съня си, трябва да проявиш снизходителност и разбиране към проблемите на хората, с които общуваш.

ТАПИЦЕР, ТАПИЦЕРИЯ – в съня показват, че ще успяваш да поддържаш реномето си или да свързваш двата края в семейството благодарение на изобретателността и инициативността си. Ако претапицираш мебелите си, сам ще си навлечеш бели и неприятности.

ТАПИЯ (виж ЛИЦЕНЗ).

ТАРАЛЕЖ – ако сънуваш, ще се опитат да те измамят или надхитрят. Ако се убодеш на него, ще станеш жертва на скъперничество или лакомия.

ТАРАНТУЛА – видиш ли насън, има някаква сериозна опасност за здравето ти. Ако те полази или ухапе, очакват те големи неприятности и проблеми.

ТАРАТОР – че приготвяш или ядеш, ако сънуваш, ще имаш дребни главоболия, последвани от приятни изненади и скромни печалби.

ТАРГА (виж ЩАЙГА).

ТАРИКАТ – в съня е предсказание, че ще имаш пробивен съдружник или приятел. Ти ако си тарикат, може да те измамят или подведат.

ТАРИФА – в съня означава, че в интимния ти живот нещо не е наред – застрашен си от изневяра или любовни терзания и съмнения. Митническа тарифа предвещава досада и проблеми в работата.

ТАРТОР (виж ВОДАЧ, ГЛАВАТАР, ЛИДЕР).

ТАС (виж ДЖАНТА) – за къпане в съня е обещание за малък, но съществен напредък в работата и за скромни печалби.

ТАТУИРОВКА – че си правиш или имаш, сънуваш ли, ще бъдеш обвиняван, ще странят от теб. Друг ако е татуиран, ще придобиеш някаква рядка сила или способност, ще се отличиш от останалите, ще изпревариш конкурентите си.

ТАТУЛ – в съня е предсказание за огорчения в любовта или за несподелени чувства.

ТАХАН (виж ХАЛВА).

ТВОРБА, ТВОРЕНИЕ, ТВОРЕЦ – в съня показват, че много хора ще се увъртат около теб, ще те ухажват и ще се мъчат да спечелят вниманието или благоволението ти.

ТЕАТЪР – гледаш ли насън, ще предприемеш големи промени в живота или в работата си. Ако влизаш в сградата на театър, ще те приемат в някакво затворено или изискано общество. Тъмен или празен театрален салон означава тревоги, неуспехи, самота. Театрални маски, костюми или декори са предсказание за интересни запознанства.

ТЕБЕШИР – ако видиш или пишеш с него в съня си, наяве ще се ядосваш заради дребни провали и загуби. Ако чуеш скърцане на тебешир, ще научиш за коварните планове на съдружниците ти спрямо тебе.